+ Gratis levering kantoormeubels in Nederland en België (boven de 30 euro bestelling)
+ Ergonomische kantoormeubelen uit voorraad
+ Hip en modern design kantoormeubilair en ander meubilair met garantie
+ 24 uur bereikbaar: 010 - 30 35 300 voor advies of offerte

Ondernemers werken steeds vaker in kantoren

  • Geplaatst op
  • Door Danny Verhoeven
  • 0

Waar het voorheen heel gebruikelijk was om als zelfstandig ondernemer thuis aan de slag te gaan, kiezen ondernemers er tegenwoordig steeds vaker voor om kantoorruimtes te huren.

Ondernemers werken steeds vaker in kantoren 

Waar het voorheen heel gebruikelijk was om als zelfstandig ondernemer thuis aan de slag te gaan, kiezen ondernemers er tegenwoordig steeds vaker voor om kantoorruimtes te huren. Het huren van kantoorruimtes kan verschillende voordelen bieden! Daarbij is het bij veel verhuurders van kantoorruimte mogelijk om uw kantoor mee te laten groeien met het formaat van uw eigen organisatie. Naarmate u meer klanten aanneemt, kunt u meer kantoorruimte huren om uw medewerkers een werkplek te bieden. Door de grote mate van leegstand in veel grote steden is het vinden van geschikte kantoorruimte relatief eenvoudig. Dit geldt in het bijzonder wanneer u kiest voor kantoorunits in verzamelgebouwen.

Voordelen van kantoorunits in verzamelgebouwen

Er zijn verschillende manieren om kantoorruimte te huren. Zo kunt u kiezen voor een losstaand kantoor, kunt u een kantoor delen met een andere ondernemer of kunt u kiezen voor losse kantoorunits in verzamelgebouwen. Naast het feit dat deze verzamelgebouwen vaak de mogelijkheid bieden om uw kantoorruimte mee te laten groeien met de groei van uw organisatie, bieden deze verzamelgebouwen verschillende andere interessante voordelen. Zo komt u via deze verzamelgebouwen in contact met andere ondernemers, die qua diensten wellicht aansluiten bij de diensten die u zelf aanbiedt. Wie weet wat u voor elkaar kunt betekenen!

Ook is het huren van losse kantoorunits in verzamelgebouwen vaak goedkoper dan het huren van losse kantoorpanden. Naarmate u meer kantoorruimte in een keer huurt, of de kantoorruimte voor een langere periode afneemt, zal de prijs per vierkante meter per jaar afnemen.

 

Een goede inrichting voor uw kantoorunit

Bij het inrichten van kantoorunits is het belangrijk om met verschillende aspecten rekening te houden. Zorg bijvoorbeeld voor voldoende licht in uw kantoorruimte! Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat de verlichting binnen een ruimte van grote invloed is op het concentratievermogen van de mensen binnen deze ruimte. Meer licht zorgt dus voor een hogere productiviteit en dus voor een hogere omzet van uw organisatie!

Naast de verlichting in uw kantoorruimte is het minstens zo belangrijk om de kantoorunit van een gezellig interieur te voorzien. Zorg bijvoorbeeld voor een leuke kleur behang of verf op de muur, voldoende planten en andere accessoires, enzovoorts. Hoewel er natuurlijk voornamelijk gewerkt moet worden in de kantoorruimte, is het belangrijk dat medewerkers zich op hun gemakt voelen. Met de juiste inrichting draagt u hieraan bij.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.