+ Gratis levering kantoormeubels in Nederland en België (boven de 30 euro bestelling)
+ Ergonomische kantoormeubelen uit voorraad
+ Hip en modern design kantoormeubilair en ander meubilair met garantie
+ 24 uur bereikbaar: 010 - 30 35 300 voor advies of offerte

Over ons/ visie

Kantoormeubelen+: Hip en vernieuwend!

"Tevredenheid van de klant staat bij ons op nummer 1" 

Bij KantoormeubelenPlus richten wij in met een duidelijk visie, namelijk: hoge kwaliteit, lage prijs, klantgerichte service en gratis verzending (boven €20,-) Deze visie is niet op ons gericht, maar op u, de klant!

 

Passie voor kantoorinrichting

Een werkplek of kantoor inrichten doe je niet zomaar, hier is de juiste feeling en kennis voor nodig. Goed inrichten en de juiste keuze van meubels is belangrijk, omdat al menig maal is bewezen dat mensen tot twee keer zo veel presteren in een prettige en ergonomische werkomgeving. Dit geeft aan dat een goede kantoorinrichting een belangrijke arbeidsvoorwaarde is.

Wij geven u graag persoonlijk advies met onze meer dan 30 jaar aan kennis en ervaring in huis, die aansluit bij uw werkomgeving.
 

Betaalbare kantoorinrichting

Wij bieden kantoormeubelen voor lage prijzen. Onze goede voorwaarden en lage prijzen zijn mogelijk, omdat wij zelf de kosten laag houden door als fabrikant rechtstreeks aan de gebruiker te leveren, zonder tussenpersonen. Daarnaast werkt ons volledige geautomatiseerde webshop hier ook aan mee. Wij zijn dagelijks bezig met verbetering en modernisering van onze shop en producten. Wij rusten niet voordat het nog beter, nog eenvoudiger nog efficiënter en betaalbaarder kan.

 

Voordelen Kantoormeubelen+

  • Lage prijzen: Wij bieden een groot assortiment van kantoormeubilair aan voor webshopprijzen.
  • Alles uit voorraad leverbaar: wij leveren bijna elk product vanuit een ruime voorraad. Bij elk product wordt dit aangegeven. Als u vandaag besteld, is de mogelijkheid daar om het product morgen in huis te hebben 
  • Persoonlijk advies, gericht op uw kantooromgeving: Wij hebben de kennis in huis om u persoonlijk advies te kunnen bieden, gericht op uw werkomgeving en wensen. Onze binnenhuisarchitecten helpen u graag verder, door middel van tekeningen en klantgerichte adviezen.
  • Gratis verzending: Wij leveren de kantoormeubelen gratis in Nederland en Belgie bij een minimum orderbedrag van €500,-
  • Breed assortiment
  • Kantoormeubelen op proef: het is mogelijk om bij ons kantoormeubelen eerst uit te proberen. U kunt dus altijd beslissen nadat u het product heeft gezien en heeft uitgeprobeerd.
  • Garantie: als een product niet goed is of beschadigd, nemen wij het product terug. Klant is koning!
  • Kantoormeubelen Leasen: Wij bieden u de mogelijkheid om kantoormeubelen te leasen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen: 010 30 35 300
  • Kantoormeubelen per stuk te bestellen en bij te bestellen
  • mogelijkheid om achteraf te betalen


Contact KantoormeubelenPlus

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar het volgende nummer: 010 3035300 of een e- mail te sturen naar [email protected]