+ Gratis levering kantoormeubels in Nederland en België (boven de 30 euro bestelling)
+ Ergonomische kantoormeubelen uit voorraad
+ Hip en modern design kantoormeubilair en ander meubilair met garantie
+ 24 uur bereikbaar: 010 - 30 35 300 voor advies of offerte

Betaalmethoden

Betalen bij KantoormeubelenPlus, gemakkelijk, veilig en snel!

Bij KantoormeubelenPlus kunt u op de volgende manieren betalen. Hieronder staat toegelicht wat de betaalmogelijkheden zijn.

 

iDEAL

iDEAL is betalen met internetbankieren bij de banken die aangesloten zijn. Een iDEAL betaling is zeer eenvoudig. In 6 stappen kunt u een betaling doen:

1.       U selecteert iDEAL als betaalmogelijkheid.

2.       U kiest uw bank.

3.       U komt in het internetbankierenscherm van uw bank, hier logt u in op de manier die u gewent bent.

4.       De gegevens van de betaling staan al ingevuld en u keurt de betaling goed als alle gegevens van de bestelling kloppen.

5.       U krijgt direct een bevestiging van uw bank.

6.       U komt terug naar de webwinkel, de betaling en de bestelling is geslaagd.

 

VISA

VISA is betalen met uw creditcard. Bij betalen met VISA selecteert u bij betalen voor VISA. U zult worden door verwezen naar de website. Tijdens de betaling zullen de volgende gegevens van u gevraagd worden:

1.       Voor- en achternaam

2.       Email adres

3.       Kaartnummer en CVC

4.       De vervaldatum van uw kaart

Hierna klikt u op verder en de betaling zal worden gemaakt. Als de betaling geslaagd is, wordt u verwezen naar de webshop.

 

Mastercard

Mastercard betalingen werken hetzelfde als een VISA betaling. Meer informatie zie VISA.

 

Afterpay

Bij afterpay betaalt u pas zodra u uw bestelling ontvangen heeft. Het bestellen via afterpay gaat in 5 eenvoudige stappen.

1.       Na het winkelen op Kantoormeubelenplus kunt u bij de betaalwijze kiezen voor Afterpay

2.       Nadat de betalingswijze is geselecteerd op Afterpay wordt u door Afterpay gevraagd om uw persoonsgegevens in te vullen. Afterpay doet met deze gegevens een snelle controle.

3.       U kiest nu voor bestelling afronden.

4.       U ontvangt uw bestelling zoals alle andere bestellingen bij ons.

5.       Na ontvangst krijgt u van Afterpay een mail met de betalingsoverzicht van uw bestelling. Deze kunt u gemakkelijk betalen door middel van bankoverschrijving of iDeal. Bij Afterpay krijgt u tot 2 weken de tijd om uw factuur te betalen. Dus is het mogelijk om te kiezen binnen deze 2 weken wanneer u exact betaald.

Mistercash

Mister Cash is de naam van het betaalsysteem enkel te vinden op Belgische bankkaarten. Met behulp van een PIN code kun je als houder van zulk een kaart betalen bij diverse winkels, tankstations en allerlei automaten. Daarnaast is het mogelijk om er online betalingen mee te verrichten. Het is dus mogelijk om er in een online casino of een pokerroom mee te betalen.

Mistercash is een samenwerking van een aantal Belgische banken en te vergelijken met Ideal in Nederland. Het is ook mogelijk met de kaart geld af te halen.

 

Het systeem is operationeel geworden in 1979. Drie Belgische financiële instanties hebben toen in samenwerking Mistercash ontwikkelt. Dit waren de ASLK, BBL en de Kredietbank. Het is net iets eerder operationeel geworden als bancontact.

Veiligheid Mister Cash

Mistercash garandeert een veilig en betrouwbaar online betaalmiddel. Voor kaarthouders van deze Belgische kaarten is het een zeer handig en veilig online betaalmiddel. De betaling wordt afgewikkeld via de betaalpagina van de online bank. Dit garandeert dat het volledig veilig is en te vertrouwen. De online banken hebben zeer strenge veiligheid systemen die het online betalen mogelijk maken. De gegevens worden via SSL servers versleuteld en zijn derhalve niet te onderscheppen door fraudeurs of andere kwaadwillenden. In tegenstelling tot het betalen met een credit card wordt ook nog eens een login en paswoord van je online bank vereist. Dit maakt Mistercash extra veilig en betrouwbaar. Je kunt dus zonder enige zorgen een online betaling doen met Mistercash.

Wie kan Mistercash gebruiken?

Inwoners van België die beschikken over internet bankieren van een bank die is aangesloten bij het Mistercash netwerk kunnen betalen met Mistercash. Onder andere de volgende Belgische banken zijn aangesloten bij het Mistercash netwerk:

  • KBC
  • Belfius Bank
  • Fortis Bank
  • FINTRO
  • AXA Bank
  • CBC
  • ING Bank
  • VDK Spaarbank