+ Gratis levering kantoormeubels in Nederland en België (boven de 30 euro bestelling)
+ Ergonomische kantoormeubelen uit voorraad
+ Hip en modern design kantoormeubilair en ander meubilair met garantie
+ 24 uur bereikbaar: 010 - 30 35 300 voor advies of offerte

Tips bij het huren van kantoorruimte voor uw organisatie

  • Geplaatst op
  • Door Danny Verhoeven
  • 0

Uit recent onderzoek blijkt dat steeds meer ondernemers op zoek zijn naar kantoorruimte, om hun werkzaamheden in plaats van thuis op kantoor uit te kunnen voeren. Met kantoorruimte voor uw organisatie is het niet alleen makkelijker om werk en privé gescheiden te houden, dan wanneer u uw werkzaamheden thuis uit zou voeren. Ook is het met kantoorruimte mogelijk om door te groeien en bijvoorbeeld personeel aan te nemen. Er zijn verschillende mogelijkheden om kantoorruimte te huren voor uw organisatie.

Tips bij het huren van kantoorruimte voor uw organisatie

 

Uit recent onderzoek blijkt dat steeds meer ondernemers op zoek zijn naar kantoorruimte, om hun werkzaamheden in plaats van thuis op kantoor uit te kunnen voeren. Met kantoorruimte voor uw organisatie is het niet alleen makkelijker om werk en privé gescheiden te houden, dan wanneer u uw werkzaamheden thuis uit zou voeren. Ook is het met kantoorruimte mogelijk om door te groeien en bijvoorbeeld personeel aan te nemen. Er zijn verschillende mogelijkheden om kantoorruimte te huren voor uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan verzamelgebouwen, waar doorgaans losse kantoorunits van ongeveer twintig tot vijfentwintig vierkante meter worden aangeboden. Bij deze kantoorunits is het vaak mogelijk om aangrenzende kantoorunits mee te huren als deze na verloop van tijd vrijgekomen zijn. Zo kunt u de kantoorruimte van uw organisatie mee laten groeien met de groei van uw organisatie zelf!

 

Flexibel huren van kantoorruimte voor ondernemers

Het feit dat er in verzamelgebouwen een mogelijkheid bestaat om de kantoorruimte van uw organisatie flexibel aan te passen, maakt dat kantoorunits in deze verzamelgebouwen erg in trek zijn bij ondernemers. Er zijn echter meer voordelen die deze verzamelgebouwen het bekijken waard maken. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om gebruik te maken van de receptiediensten, de kantine, vergaderruimtes, enzovoorts. Daarbij is de prijs voor het huren van kantoorunits vaak lager dan de prijs voor grote kantoorpanden die u alleen huurt.

 

Door het relatief kleine formaat van deze kantoorunits is het heel eenvoudig om uw kantoorruimte van een geschikt interieur te voorzien. Kijk nu alvast eens in onze webwinkel om te zien welk kantoormeubilair u in uw kantoorruimte zou willen verwerken.

 

Tip: het kan erg leuk zijn om op de persoonlijke blogs van interieurstylisten te kijken! Hier delen zij vaak foto’s van de kantoorruimtes die zij in het verleden hebben ingericht. Wellicht kunt u hier inspiratie uit opdoen voor uw eigen kantoorruimte.

 

Nieuwe contacten opdoen in verzamelgebouwen

Doordat de kantoorunits in verzamelgebouwen doorgaans aan een breed scala aan ondernemers wordt aangeboden, komt u zeer waarschijnlijk in contact met ondernemers uit andere branches. Wellicht kunt u iets aan elkaars diensten hebben! Door de diversiteit aan ondernemers binnen een verzamelgebouw kunt u vaak tot nieuwe inzichten, extra kennis en leuke ideeën komen voor de toekomst. Dit maakt kantoorruimte huren in verzamelgebouwen des te aantrekkelijker.

 

Voor grotere bedrijven die al een bepaalde naam hebben opgebouwd kan het huren van een groot bedrijfspand net zo interessant zijn. Zij hebben vaak al een groot netwerk met connecties in verschillende branches.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.