+ Gratis levering kantoormeubels in Nederland en België (boven de 30 euro bestelling)
+ Ergonomische kantoormeubelen uit voorraad
+ Hip en modern design kantoormeubilair en ander meubilair met garantie
+ 24 uur bereikbaar: 010 - 30 35 300 voor advies of offerte

Thuis is de plek waar iedereen je kent, waar je jezelf kunt zijn en waar je aanwezigheid op prijs wordt gesteld. Je voelt je er veilig. Er is geen andere plek op de wereld waar wij ons zo strijdbaar voor maken of zo goed functioneren als thuis. Maar of het nou gaat om je geboorteplaats, je huis of je werkplek, je ergens thuis voelen gebeurt niet zomaar.

Als familiebedrijf zijnde, weet Schaffenburg als geen ander, hoe er gewerkt wordt op een plek die voelt als thuis. Het leuk vinden om je collega’s weer te zien, het samen meer en beter willen, het steunen van elkaar in voor- en tegenspoed, het zijn maar een paar van de vele aspecten die wij associeren met dat positieve thuis-gevoel. Wij beweren daarom heel stellig dat een plek waar medewerkers zich thuis voelen, een plek is waar goed wordt gewerkt.

Vanuit die filosofie produceert Schaffenburg meubilair en accessoires voor kantooromgevingen. Door enerzijds producten te ontwikkelen die een kantoor comfortabel en functioneel maken en anderzijds omgevingen te creëren die matchen met de associatie die gebruikers hebben bij thuis. Bovendien hebben u en de planeet er nog jarenlang plezier van.