+ Gratis levering kantoormeubels in Nederland en België (boven de 30 euro bestelling)
+ Ergonomische kantoormeubelen uit voorraad
+ Hip en modern design kantoormeubilair en ander meubilair met garantie
+ 24 uur bereikbaar: 010 - 30 35 300 voor advies of offerte

Vergaderstoel Merle

Artikelnummer:
VVTP014
Levertijd:
Uit voorraad leverbaar en binnen een paar dagen bij u thuis bezorgd
383,59 Excl. btw
(464,14 Incl. btw )
  • Informatie
  • Reviews
  • Product Tags

Vergaderstoel Merle

Uitvoering in Bronco Leo een leatherlook in een 25 tal kleuren (zie afbeelding met de kleurenkaart), goed geschikt voor kantoor, thuis of in een horeca gelegenheid.

Mooie eetkamerstoel, vergaderstoel of stoel voor in de receptie.

Vanaf vier stuks te bestellen.

Optioneel ook in Vintage, Break, leer Hermes (25 kleuren), leer Toledo (45 kleuren), leer Fox ( 5 kleuren), Leer Kenia (5 kleuren) en Leer Vivente (13 kleuren) te verkrijgen. Hiervoor gelden meerprijzen. U kunt onze klantenservice hiervoor bellen.

Vintage:
Mooie leatherlook met een Vintage look. Leverbaar in 11 kleuren.

De slijtweerstand of slijtvastheid wordt bepaald door middel van de Martindale-test. De waarden lopen voor de meubelstoffen uiteen van 6.000 voor decoratieve stoffen tot minimaal 20.000 voor projectstoffen.

Deze leatherlook is getest op een waarde van 100.000

 
Break
Sterke stof voor thuis of projectinrichting. In vele kleuren leverbaar,
Martindale-test 50.000
 
leer Hermes (25 kleuren)
Een geschuurd en gecorrigeerd leder, wat inhoudt dat de natuurlijke befouting van een huid wordt afgeschuurd en van een leerprint (madras) wordt voorzien. Hierdoor worden schrammen en insectenbeten zo goed als onzichtbaar. De huiden worden geverfd en van een vuilafstotende beschermlaag voorzien
 
leer Toledo (45 kleuren)
Hetzelfde soort leer als Hermes echter ca. 1,3mm dik i.p.v.  1.0mm en met een grovere leerprint dan die van de Hermes bewerkt. Zoals op de meeste kwaliteiten kunnen ook op Toledo de natuurlijke eigenschappen van leer nog zichtbaar zijn. Dit zijn zeker geen verminderingen van de kwaliteit of duurzaamheid van het leer.
leer Fox ( 5 kleuren)
Dit leer heeft een robuust en stoer uiterlijk. Door de open structuur is dit leer wat moeilijker in onderhoud, wel gaat dit leer na verloop van tijd meer "leven". Ook op de Fox kunnen de natuurlijke eigenschappen van de huid nog zichtbaar zijn. Je moet dan denken aan genezen schrammen, mestvlekken, tekenbeten enz.
Leer Kenia (5 kleuren)
Kenia leer heeft veel verschillende kleurnuances binnen één huid. De uitstraling verschilt van robuust tot zelfs fijn nubuck. Dit is geheel afhankelijk van de huid en niet van te voren in te schatten door ons als fabrikant. Houd bij aankoop dus rekening met kleurverschillen en de eigenschappen van open leer.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »